GÖGEÇ İLKOKULU
GÖGEÇ MAH. GÖGEÇ SK. GÖGEÇ İLK VE ORTA OKULU BLOK NO 71 HARRAN / ŞANLIURFA

VİZYON

Her yerde ve her zaman başarılı olacak, geleceğe şimdiden hazır, 21. yüzyılın; -Yaratıcı, -Dünyaya uyumlu, -Sorunlara çözüm getiren, -Girişken, -Yurtsever, -Yüksek donanımlı, -Üretken, -Ahlaklı, -Dinamik, -Öğrenmeyi seven, Bireylerinin yetiştirildiği, Türkiye’nin önde gelen okulları arasında olmak ve uluslararası düzeyde adını duyurmak.

MİSYON

-Atatürk ilke ve düşüncelerini benimsemiş, -Bireysel farklılıkların önemsendiği bir ortamda, -Dünya’da ve Türkiye’de tercih edilen, ülke geleceğine olumlu katkılarda bulunacak, -Üretken, -Yaratıcı, -Sorumluluk sahibi, -Bilimsel düşünceyi ön planda tutan beyinleri; -En gelişmiş öğretim yöntemleriyle birleştirilmiş, -Teknoloji destekli, -Yabancı dil ağırlıklı ve -Dünya merkezli eğitim ile yetiştirmektir.

Okulumuz Harran´da yapılan şiir okuma yarışmasında 2.olmuştur.
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM

NORMAL EĞİTİM

08.30-13.55

Servis Bilgisi

AKÇAKALE İLÇE MERKEZİNDEN ÖĞRETMEN SERVİSİ BULUNMAKTADIR.HARRAN İLÇE MERKEZİNE HERHANGİ BİR SERVİS BULUNMAMAKTADIR.ÖĞRETMENLER HARRAN İLÇE MERKEZİNE KENDİ İMKANLARIYLA GİDİP GELMEKTEDİRLER.

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

HARRAN İLÇE MERKEZİNE 25 KM AKÇAKALE İLÇE MERKEZİNE 27 KM UZAKLIKTADIR.ŞANLIURFA İL MERKEZİNE 70 KM UZAKLIKTADIR.

Şanlıurfa-Harran-Gögeç Köyü

Sportif Etkinlikler

Okulumuz Harran´da ve il düzeyinde düzenlenen turnuvalara düzenli olarak katılım sağlamaktadır.